Om huset pÄ Erstagatan 3

Beskrivning av fastigheten

VĂ€lkommen till Erstagatan 3

Huset bestÄr av 8 vÄningar bostÀder samt 2 vÄningar under mark med förrÄd och parkering. Kartillustrationen ger en överblick över var du hittar fastighetens olika funktioner.

ENTRÈER

Huset kommer att ha tvÄ entréer, en huvudentré frÄn Erstagatan och en entré frÄn gÄrden. Postboxar kommer att finnas i huvudentrén och miljörum vid entrén frÄn gÄrden. Huvudentrén Àr utrustad med sÀkerhetsklassade dörrar och glas.

GÅRD

GÄrden som omger huset i norr och öster kommer att bestÄ av marksten och vara inramad av vÀxtbÀddar. HÀr kommer det att finnas en parkering för rörelsehindrade i anslutning till entrén och en gemensam tyst uteplats med sittbÀnkar.

LOKAL

I huset, pÄ entréplan mot Erstagatan, kommer det att ligga en cafélokal om ca 60 kvm med fönster mot Erstagatan. Entrén till lokalen kommer att ligga vid trappan mellan garageentrén och huvudentrén.

PARKERING

Det kommer att finnas 8 st parkeringsplatser i garaget. Alla parkeringsplatser kommer att erbjuda laddning av elbilar och laddhybrider. Garaget ligger pÄ vÄning -1 och nÄs via hiss frÄn bostÀderna eller via trapphuset. Entrén för in- och utfart frÄn garaget ligger pÄ entréplan och vetter ut mot Erstagatan.

FÖRRÅD

Alla lÀgenheter kommer att ha privata förrÄd som nÄs via hiss eller via trapphuset.

CYKELRUM

I kÀllaren kommer det att finnas ett lÄst cykelrum med cykelstÀll.