En sömlös kÀnsla
med sofistikerad bas

Generösa ytor och maximerad utsikt

Harmoni med sobra toner sammanfattar inredningen i bostĂ€derna pĂ„ Erstagatan. HĂ€r har en hel del av snickerierna som lister, foder och köksskĂ„p mĂ„lats in i samma grĂ„beigea kulör som vĂ€ggarna. Det ger en sofistikerad bas som enkelt kan byggas vidare pĂ„ utifrĂ„n individuellt tycke och smak. Samtliga golv bestĂ„r av elegant, vitlaserad ekparkett – och bĂ„de kakel och klinker Ă€r i varmgrĂ„ granitkeramik med naturstenskĂ€nsla.

Med en generös rumshöjd och lÄga bröstningar kring de ekfÀrgade fönsterpartierna förstÀrks upplevelsen av rymd och ljus. Fönster som nÄr frÄn golv till tak tÀcker de yttre hörnen av bostÀdernas vardagsrum. Tillsammans med skjutdörrar mot balkongen och slanka pelare maximeras dÀrmed utsikt och ljus.

Kök, badrumsinredning och garderober kommer frĂ„n svenska WL Systems som erbjuder stilsĂ€kra snickerier i utvalda material med skĂ„p som gĂ„r hela vĂ€gen upp till tak. Miele levererar vitvaror till kök och tvĂ€ttstuga. Miele Ă€r en tysk kvalitetstillverkare som Ă€r kĂ€nd för sin pĂ„litlighet. Blandare i kök, badrum och tvĂ€ttstuga kommer frĂ„n svenska Tapwell – en leverantör med fokus pĂ„ estetik och detaljer. BĂ€nkskivor i kök och tvĂ€ttrum, kakel, klinker och fönsterbĂ€nkar kommer frĂ„n Bricmate.

EntrĂ©n –
SkrÀddarsydda snickerier

Vilsamt och organiserat

Entrén vÀlkomnar med ordning tack vare den skrÀddarsydda förvaringen som gÄr frÄn golv till tak. BÄde lucka och grepplist gÄr i samma kulör som vÀggarna och ger ett rofyllt intryck. Den generösa förvaringen gör det enkelt att hÄlla det bÄde stÀdat och organiserat.

Kök och köksö –
Fokus pÄ funktionalitet

Tidlösa och rena linjer

Kökets designfilosofi vilar pÄ en vÀl avvÀgd materialpalett och högt stÀllda krav pÄ funktionalitet. De handtagslösa luckorna och skrÀddarsydda lösningarna bidrar till en genomgÄende och tidlös snickerikaraktÀr. Den infrÀsta grepplisten framhÀver kökets rena linjer och material. Stommarna Àr klÀdda i ljus ek.

Kökets kyl, frys och diskmaskin Àr stilrent integrerade. Köksblandaren har en borstad rostfri look, vilket Àr genomgÄende för mÄnga av detaljerna i bostaden. Den fristÄende köksön har förvaring pÄ bÄda lÄngsidorna och bÀnkskivan bestÄr av hÄllbar granitkeramik.

Badrum
– Elegant naturstenskĂ€nsla

För enklare underhÄll

Badrummen i de större bostÀderna nÄs frÄn master sovrummet genom en inredd walk-in closet. VÀggarna och golven Àr tillverkade i samma grÄbeigea granitkeramik som bland annat köksbÀnk och hallgolv.
Den vÀgghÀngda toaletten förhöjer den eleganta kÀnslan och underlÀttar underhÄllet av badrummet.

Sovrum och walk-in closet skiljs Ă„t av en praktisk skjutdörr. KlĂ€dkammarens inredning bestĂ„r av öppna garderober klĂ€dda i ljus ek med hyllplan, lĂ„dor och klĂ€dstĂ€nger. HĂ€r Ă€r det lĂ€tt att organisera och sortera – och du fĂ„r en god överblick av dina klĂ€der.

LÄTT ATT ORGANISERA

Kommoden i grÄbeige med lÄdor med grepplister i aluminium, smÀlter följsamt in med tvÀttstÀllet i formgjuten marmorkomposit. Med en funktionell lÄdinredning gÄr det enkelt att organisera bland produkter och toalettartiklar.

Spegelbelysningen av frostat glas ger en varmvit behaglig ljusspridning. Tillsammans med dimningsbara, infÀllda spotlights ges ett jÀmnt och fint ljus. Liksom i köket Àr detaljerna i borstat rostfritt material, som blandare, handdukstork, krokar och pappershÄllare.

FristÄende badkar och dubbla handfat finns i de större bostÀderna.

Ljusbrunnar – Öppnar
upp för naturligt ljus

Ombonat vÀxtrum

För att maximera ljusinslÀppet i de bostÀder som ligger pÄ de lÀgre vÄningarna har de inretts med ljusbrunnar. Genom ljusbrunnen kan naturligt ljus tillföras till de utrymmen som ligger i suterrÀng.
För att öka ljusinslÀppet frÄn flera hÄll har ljusbrunnar placerats pÄ flera stÀllen och öppnar annars stÀngda utrymmen. Den unika lösningen ger mer ljus och rymd, och skapar en spÀnnande yta mellan inne och ute.

TrÀpanel och singelgrus

Det indirekta ljuset upplevs ofta som vÀldigt behagligt och dÄ utrymmet inuti ljusrummet inte Àr uppvÀrmt lÀmpar det sig vÀl som skafferi eller vÀxtrum under sommarhalvÄret. För en kÀnsla av vÀrme och ombonad Àr vÀggarna klÀdda i trÀpaneler och golvet bestÄr av  fint singelgrus.