Kvalitativa inredningssystem

WL SYSTEMS – SVENSKTILLVERKADE SNICKERIER

Om du har köpt bostad i Ersta/25 sÄ Àr din bostad utrustad med snickeriserie frÄn WL Systems, ett av marknadens mest kvalitativa inredningssystem. Svensktillverkat och specialanpassat för din bostad och ger inredningssystemet en platsbyggd kÀnsla.

Du har möjlighet att redan under din 7 dagars betĂ€nketid (lĂ€s mer om varje steg under “Köpprocessen”) besöka WL Systems Studio pĂ„ Riddargatan 7 pĂ„ Östermalm för ett inspirationsmöte.

TILLVAL – SKRÄDDARSY DIN INREDNING

UngefĂ€r 6–9 mĂ„nader innan inflytt blir du kontaktad av WL Systems för att göra dina tillval och organisera med funktionell inredning som passar dina behov. Till exempel kan du vĂ€lja mellan mjukstĂ€ngande lĂ„dhurtsar för förvaring, smarta bestickinsatser till kök och kompletterande hyllor och skĂ„p till ditt badrum.

Även detta möte sker i WL Systems Studio, dĂ€r du fĂ„r trĂ€ffa WL Systems Customer Service Manager. I studion fĂ„r du möjlighet att titta pĂ„ produkterna.

 

VAD INGÅR OCH VAD ÄR TILLVAL?

BostÀderna i Ersta/25 Àr utrustade med snickerier frÄn WL Systems. För att fÄ en överblick över vilket basutbud som ingÄr i din bostad och vilka tillval som finns tillgÀngliga kommer du inför mötet i WL Systems Studio fÄ en digital presentation med information om vad som gÀller för just din lÀgenhet.

 

HJÄLP MED MÖBLER OCH INREDNING

WL Systems delar studio och samverkar med YLLW som Àr en del av Nordiska Galleriet. YLLW erbjuder möbler och inredning frÄn vÀrldens marknadsledande varumÀrken. Med YLLW fÄr du tillgÄng till specialistkompetens, orderhantering, leverans och montagelogistik.

Med andra ord – som bostadsköpare i Ersta finns ett skrĂ€ddarsytt upplĂ€gg för dig. Vi berĂ€ttar mer om möjligheterna att fĂ„ hjĂ€lp av YLLW vid ditt första möte i WL Systems Studio.

Mer om YLLW

Mer om Nordiska Galleriet

SmÄskaliga och personliga

OM WL SYSTEMS

WL Systems grundades 2006 och har sedan starten, med passion för gediget hantverk, utvecklat högkvalitativa och stilrena system för privata hem. WL Systems Ă€r smĂ„skaliga och personliga, bestĂ„ende av ett fĂ„tal framtrĂ€dande arkitekter, formgivare, projektledare och marknadsförare med ett gemensamt mĂ„l – att förĂ€ndra branschen med tidlösa inredningslösningar som Ă€r tillverkade sĂ„ effektivt som möjligt.

WL Systems har medverkat i en rad prestigefyllda bostadsprojekt och levererat inredning till 700 bostÀder.

Mer om WL Systems